شماره روزنامه ۶۰۱۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۹۳ دنیای اقتصاد

اخبار بازار نفت - روزنامه شماره ۵۹۹۳

  • محو تدریجی LNG در قاره‌سبز

    دنیای اقتصاد-حمید ملازاده: حرکت اتحادیه اروپا به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر نشان‌دهنده پیشرفت در امنیت انرژی و کاهش تدریجی تقاضا برای سوخت‌های فسیلی است. با وجود نقش غیر‌قابل‌انکار گاز طبیعی مایع (LNG) در طول بحران انرژی دو سال‌اخیر، آژانس همکاری تنظیم‌کننده‌های انرژی اروپا (ACER) پیش‌بینی می‌کند که تقاضای LNG کشور‌های عضو اتحادیه اروپا در سال‌جاری به اوج خود برسد و سپس روند نزولی در پیش بگیرد. این تغییر نشان‌دهنده دور‌شدن آهسته ولی پیوسته قاره‌سبز از نفت و گاز است، درحالی‌که انتظار می‌رود قراردادهای گاز طبیعی تا سال‌۲۰۲۷ وجود داشته‌باشد، چالش‌هایی از جمله انقضای قرارداد ترانزیت و مشکلات مرتبط با مسدود‌کردن محموله‌‌‌‌‌های LNG روسیه همچنان پابرجاست.
  • افزایش واردات نفت چین از روسیه

    اداره‌کل گمرک چین از افزایش قابل‌‌‌‌‌توجه واردات نفت این کشور از روسیه در ماه مارس خبر داد. به گزارش «شانا» به نقل از رویترز، داده‌های اداره‌کل گمرک چین نشان‌داد؛ واردات نفت این کشور از روسیه با خط لوله و از مسیر دریا در ماه مارس با ۱۲.۵درصد افزایش نسبت به سال‌گذشته میلادی به ۱۰‌میلیون و ۸۱۰‌هزار‌ تن (روزانه ۲‌میلیون و ۵۵۰‌هزار بشکه) رسید.
  • افزایش کیفیت محصولات نفتی

    معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری با اشاره به‌دستاوردهای علمی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: تلاش می‌کنیم از سرریز فناوری‌های به‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دست‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آمده در صنعت هسته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای کشور برای افزایش کیفیت محصولات نفتی بهره ببریم.
  • پاکستان خواهان بهره‌‌‌‌برداری از خط لوله گازی آی‌‌‌‌پی

    وزیر نفت از علاقه‌‌‌‌مندی اسلام‌‌‌‌آباد برای بهره‌‌‌‌برداری سریع خط لوله صادراتی گاز ایران به پاکستان (آی‌‌‌‌پی) خبر داد. به گزارش «شانا» جواد اوجی با بیان اینکه طرف پاکستانی مشتاق است هرچه زودتر تزریق گاز به خط لوله آی‌‌‌‌پی انجام شود، گفت: پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.
  • ساخت خط لوله در دریای خزر

    قزاقستان درنظر دارد ساخت یک خط لوله انتقال نفت در دریای خزر را بررسی کند. به گزارش «شانا» به نقل از اینترفکس روسیه، وزارت انرژی قزاقستان اعلام کرد: گزینه‌‌‌‌های ساخت خط لوله انتقال نفت را در بستر دریای خزر و از شهر آتیرائو به بندر کوریک بررسی می‌کند. به‌‌‌‌گفته این وزارتخانه، قزاقستان همچنین ممکن است براساس ظرفیت بندر آکتائو، حمل‌ونقل نفت از خط لوله ترانس‌خزر را به ۷‌میلیون ‌تن در سال‌افزایش دهد. به‌منظور اطمینان از حمل‌ونقل ایمن این مقدار نفت، به حدود ۱۰نفتکش جدید با وزن ۱۲‌هزار ‌تن نیاز است. قزاقستان صادرات نفت‌خام خود را سال‌گذشته افزایش داد و پیش‌بینی می‌کند امسال هم به افزایش صادرات خود ادامه دهد. هم‌‌‌‌اکنون کنسرسیوم خط لوله خزر (CPC) بخش عمده صادرات نفت‌خام قزاقستان را به‌‌‌‌ عهده دارد. خط لوله کنسرسیوم خزر از سواحل دریای خزر در شمال‌غربی قزاقستان تا بندر نووروسیسک در سواحل دریای‌سیاه در روسیه امتداد دارد و ۸۰‌درصد صادرات نفت‌خام این کشور با این خط لوله انجام می‌شود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر