شماره روزنامه ۶۰۰۲
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۰۲ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۶۰۰۲

  • استارت سرد خودروسازی

    دنیای اقتصاد: خودروسازان کشور اولین ماه از سال۱۴۰۳ را با افت فروش استارت زدند. غول‌های جاده ‌مخصوص در فروردین امسال و نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل، ۲۴درصد افت تولید را تجربه کرده‌اند. به نظر می‌رسد انتظار برای اصلاح قیمت خودرو عامل اصلی سرمای تولید باشد.
  • هیاهوی فروش چهار خودروی خارجی

    دنیای‌اقتصاد: فروش تنها چهار خودروی خارجی، آن هم به ثبت‌نام‌کنندگان سال ۱۴۰۱ چند روزی است در زمره اخبار مهم و پربازدید برخی رسانه‌ها قرار گرفته است. موضوع به فروش چهار خودروی وارداتی شامل دو خودروی برقی، یک‌خودروی هیبریدی و یک‌خودروی بنزینی مربوط می‌شود. نکته مهم در عرضه چهار خودروی مذکور، برقی بودن یکی از این خودروهاست که حالا با تیتر «آغاز فروش اولین خودروی برقی» مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است.
  • وزیر صمت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌‌‌ها نیستیم

    دنیای‌اقتصاد: به گفته وزیر صمت در تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌‌‌ها نیستیم؛ اما به بهانه‌‌‌هایی واردات انجام می‌شود. به گزارش خبرگزاری فارس، عباس علی‌آبادی تاکید کرده که در تولید خودروهای کشنده و اتوبوس نیازمند خارجی‌‌‌ها نیستیم، بلکه نیازمند زمان و تامین هزینه‌ها هستیم. وزیر صمت بیان کرد: متاسفانه گاهی به بهانه تامین مالی و گاهی به بهانه اینکه خودروی فوری موردنیاز است واردات انجام می‌شود. وی در پاسخ به این سوال که چگونه می‌توان جلوی این بهانه را گرفت، گفت: هر بار به دنبال یک بهانه می‌گردند تا راهی پیدا کنند و به منفعت مورد نظر خود دست یابند. الان یکی از بهانه‌ها این است که تامین‌کنندگان خارجی مایل به تامین مالی هستند. وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: ما باید این بهانه را از بین ببریم و روش‌هایی را برای تامین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا با این بهانه‌ها به سمت خارجی‌ها نرویم.
  • سامانه یکپارچه گرهی از نابسامانی بازار باز نمی‌کند

    دنیای‌اقتصاد: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: به دلیل متناسب نبودن عرضه و تقاضای خودرو، به‌کارگیری سازوکارهایی مانند سامانه یکپارچه خودرو گرهی از نابسامانی بازار باز نمی‌‌‌کند. الهویردی دهقانی در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت، درباره گلایه‌های مردم از سامانه یکپارچه خودرو، گفت: از آنجا که عرضه با تقاضای خودرو متناسب نیست و تولید خودروسازان داخلی نمی‌تواند نیاز بازار را تامین کند، در نتیجه هر سازوکاری مانند سامانه یکپارچه عرضه خودرو نیز به کار گرفته شود نمی‌تواند گرهی از مشکلات موجود در این بازار باز کند. نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در شرایطی که تقاضا از میزان عرضه بیشتر است، خودروسازان نیز خود را ملزم به ارتقای کیفیت نمی‌دانند؛ در نتیجه خودروها از کیفیت لازم و مطلوب برخوردار نیستند. وی اضافه کرد: در صورتی که نیاز بازار تامین و واردات با جدیت پیگیری و انجام شود، رقابت شکل خواهد گرفت. در نتیجه از یک‌سو قیمت‌ها منطقی می‌شود و از سوی دیگر خودروهای باکیفیت تولید می‌شود.
  • عرضه دو فراری جدید تا ۲۰۲۵

    دنیای‌اقتصاد: فراری، سازنده خودروهای اسپرت لوکس، از دو مدل جدید ۱۲سیلندر و فراری ۱۲سیلندر اسپایدر رونمایی کرده است. به گزارش «ایسنا» به نقل از رویترز، این دو خودرو اولین عرضه‌‌‌های فراری در سال‌جاری، پس از پنج مورد در سال ۲۰۲۳ هستند. فراری با عرضه سریع مدل‌‌‌های جدید برای حفظ توجه مشتریان ثروتمند خود، به پیش می‌رود.شرکت فراری از سال ۲۰۱۹ خودروهای هیبریدی الکتریکی را به خط تولید خود اضافه کرده و وعده عرضه اولین خودروی تمام الکتریکی‌اش را در پایان سال ۲۰۲۵ داده است. با این حال، فراری همچنین متعهد شده است که به فروش خودروهای سنتی با موتور احتراق داخلی ادامه دهد. انتظار می‌رود اولین تحویل در اروپا در سه‌ماهه پایانی سال‌جاری برای مدل ۱۲سیلندر و در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۵ برای مدل ۱۲سیلندر اسپایدر باشد. فراری در مجموع عرضه ۱۵مدل جدید از جمله اولین خودروی برقی خود را بین سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۶، برنامه‌‌‌ریزی کرده است.
  • علاقه تویوتا به خودروهای هیدروژنی

    دنیای‌اقتصاد: تویوتا از معدود خودروسازانی است که معتقد است خودروهای الکتریکی با سلول سوختی هیدروژنی (FCV) آینده حمل‌ونقل بدون آلایندگی هستند؛ حتی اگر خودروهای سواری هیدروژنی این شرکت مورد توجه قرار نگرفته باشند. سلول‌‌‌‌های سوختی ممکن است بهترین گزینه برای خودروها نباشند، اما مدل میرای تویوتا ثابت کرد این گزینه شاید برای خودروهای بزرگ‌‌‌‌تر مانند پیکاپ و کامیون مناسب‌‌‌‌تر باشد.
  • شارژ کیا در ۲۴ دقیقه

    دنیای‌اقتصاد: خودروهای الکتریکی مبتنی بر E-GMP گروه موتور هیوندای به دلیل قابلیت شارژ سریع عالی خود شناخته شده‌اند و مدل کیا EV۹ نیز از این قاعده مستثنی نیست. براساس آزمایشی که روی کیا EV۹ انجام شد، این خودرو در عرض ۲۴دقیقه به شارژ سریع ۱۰ تا ۸۰درصدی خود می‌رسد. دو نسخه باتری از EV۹ در بازار وجود دارد؛ یکی با باتری ۷۶.۱کیلووات ساعتی و دیگری با باتری ۹۹.۸کیلووات ساعتی. کیا می‌گوید که یک شارژر پرقدرت و ولتاژ بالا می‌تواند شارژ را از ۱۰ تا ۸۰‌درصد و طی ۲۰دقیقه تکمیل کند. در این آزمایش، ۲۶دقیقه و ۲۷ثانیه طول کشید تا‌ شارژ باتری به سطح ۸۰درصد رسید. با توجه به اینکه این نسخه از خودرو دارای برد ۲۸۰مایلی EPA است و می‌تواند ۲۰۰مایل را در ۲۴دقیقه دوباره پر کند، نتیجه قابل‌توجهی به دست آمده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر